Veelgestelde vragen - SportIT

Veelgestelde vragen

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Kom je ergens niet helemaal uit of loop je ergens tegenaan? Wellicht vind je je antwoord tussen de veelgestelde vragen. Mocht je er dan nog niet uitkomen, neem contact met ons op! We helpen je met plezier.

Neem contact op met je clubbeheerder! Deze kan vanuit het webportaal jouw selectie wijzigen.

Nee! SportIT werkt alleen voor de gehele club. We zijn wel bezig met de ontwikkeling van een trainerslicentie, dus blijf op de hoogte!

Jazeker! Wij verzamelen alleen gegevens die we ook daadwerkelijk gebruiken. Deze slaan we op een veilige plek op en blijven altijd eigendom van de club. 

Als we samen besloten hebben om te gaan samenwerken zorgen wij dat alle teams klaarstaan en dat de trainers een account hebben. Tijdens de kick-off zullen wij alle trainers laten zien hoe SportIT werkt en hoe het hun leven als trainer makkelijker maakt. Tevens laten we zien wat het de club zal opleveren.

Check bij je clubbeheerder of je al een account hebt. Als je deze hebt kan je in het beginscherm van de app ”wachtwoord vergeten” aanklikken. Volg de stappen, dan ben je zo weer online!

Neem contact met ons op! Wij komen graag langs om jullie uit te leggen wat we precies doen en hoe het in z’n werk gaat. Daarna zetten we alle teams klaar en kunnen jullie aan de gang met SportIT.

Voor de kosten kijken we naar het totaal aantal teams dat SportIT zal gaan gebruiken. Hierop maken we een prijs op maat. De mogelijkheden bespreken we graag.

Graag zelfs! In de app en het webportaal zit rechtsonderin een roze knop. Daar kan je features aanvragen. Gebruikers kunnen stemmen op aangevraagde features, zo weten we zeker dat we ontwikkelen waar de meeste behoefte ligt!

Het hulpmiddel voor trainers en voetbalclubs. Samen ontwikkelen we het Nederlandse voetbal!

icons8-phone-24 (1)
Bel ons op:

+316 82092455

icons8-mail-24 (1)
Email:

info@SportIT.nl

Nieuwsbrief

Laat je mailadres achter. Dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

    ©2023 SportIT | Alle rechten voorbehouden